Descoperă Ce Este Threads în Social Media

Threads este o aplicație inovatoare pentru partajarea poveștilor și comunicarea eficientă în mediul social media. Aplicația a fost lansată de Meta, compania care deține Facebook și Instagram. Mark Zuckerberg, CEO-ul Meta, a prezentat Threads drept un refugiu “prietenos” pentru discursul public online, în contrast cu Twitter. Threads a atras deja peste 70 de milioane de utilizatori în primele două zile de la lansare.

Concluzii Cheie:

 • Threads este o aplicație inovatoare pentru partajarea poveștilor și comunicarea eficientă în mediul social media.
 • Threads a fost lansată de Meta, compania care deține Facebook și Instagram.
 • Aplicația oferă un refugiu “prietenos” pentru discursul public online.
 • Threads a atras deja peste 70 de milioane de utilizatori în primele două zile de la lansare.

Ce înseamnă Threads?

Threads este o aplicație de socializare inovatoare care îți permite să postezi povești și să comunici cu prietenii tăi într-un mod captivant și personal. Inspirată de funcționalitatea Twitter, această aplicație oferă o platformă interactivă pentru exprimarea ta și conectarea cu cei dragi.

Cu Threads, poți crea postări de până la 500 de caractere și videoclipuri de până la 5 minute, dându-ți libertatea de a-ți exprima ideile și poveștile într-un format extins. De asemenea, poți utiliza diverse opțiuni pentru a interacționa cu comunitatea, cum ar fi dând unfollow, blocând sau raportând alte persoane, pentru a personaliza și a consolida experiența ta pe platformă.

O caracteristică cheie a Threads este integrarea sa cu platforma Instagram. Prin sincronizarea conturilor, poți vedea nu doar postările tale, ci și ale prietenilor tăi de pe Instagram, ceea ce îți oferă o perspectivă holistică asupra vieții lor și facilitează comunicarea și interacțiunea într-un mediu familiar și prietenos.

Cu Threads, ai posibilitatea de a te exprima într-un mod vizual și captivant, de a-ți conecta prietenii într-un mediu socializant și de a explora o nouă modalitate de comunicare în era digitală. Fie că îți dorești să împărtășești momente din viața ta, să promovezi un brand sau să explorezi idei și povești, Threads este aplicația ideală pentru a face acest lucru într-un mod interesant și personalizat.

Beneficii Caracteristici
1. Partajare ușoară a poveștilor cu prietenii 1. Postări de până la 500 de caractere și videoclipuri de până la 5 minute
2. Comunicare convenabilă și interactivă 2. Opțiuni de unfollow, blocare și raportare a altor utilizatori
3. Integrare perfectă cu platforma Instagram 3. Sincronizarea conturilor și vizualizare postări de pe Instagram
4. Personalizare și gestionare a conținutului 4. Interacțiune fluidă și personalizată cu comunitatea

Tutorial Threads

Pentru a începe să folosești Threads, trebuie să ai un cont Instagram și să descarci aplicația din magazinele Apple sau Google. După ce te-ai înregistrat, poți să te conectezi cu contul tău Instagram și să sincronizezi postările tale.

Aplicația are un design simplu și intuitiv, astfel încât să poți crea și partaja povești și să comunici cu prietenii tăi fără dificultate.

tutorial Threads

Threads este o aplicație prietenoasă și ușor de utilizat care îți permite să-ți exprimi creativitatea și să interacționezi cu cei dragi. Iată câteva instrucțiuni simple pentru a începe:

1. Descarcă și conectează-te

Pentru a începe, descarcă aplicația Threads din magazinul de aplicații Apple sau Google Play. După instalare, deschide aplicația și conectează-te folosind contul tău Instagram existent.

2. Sincronizează postările

Asigură-te că aplicația Threads are acces la postările tale pe Instagram și sincronizează-le cu aplicația. Aceasta îți va permite să vezi și să postezi aceleași povești pe ambele platforme.

3. Explorează funcțiile aplicației

Threads vine cu o serie de funcții interesante pe care le poți explora. De exemplu, poți folosi filtrele pentru a gestiona și restricționa anumite cuvinte în comentarii și mesaje private.

4. Creează și partajează povești

Folosind interfața simplă și intuitivă a aplicației, poți crea povești captivante cu fotografii, videoclipuri și text. Apoi, poți partaja poveștile tale cu prietenii și urmăritorii tăi de pe Instagram.

5. Interacționează cu alți utilizatori

Aplicația Threads îți oferă posibilitatea de a interacționa cu alți utilizatori prin comentarii și mesaje private. Poți răspunde la poveștile lor, împărtăși complimente sau pur și simplu să fii conectat cu comunitatea ta online.

6. Gestionează-ți lista de prieteni

Pentru a avea o experiență personalizată, poți gestiona lista de prieteni și urmăritori de pe aplicația Threads. Astfel, vei putea selecta cu cine dorești să îți împărtășești poveștile și comunicarea.

Cu aceste instrucțiuni simple, vei fi pregătit să explorezi și să te bucuri de toate avantajele pe care le oferă aplicația Threads. Descarcă aplicația astăzi și începe să-ți pui în valoare creativitatea și să te conectezi cu cei dragi într-un mod interactiv și distractiv!

Ghid Threads

Aici sunt câteva sfaturi pentru a folosi Threads în mod eficient:

 1. Explorează diferitele funcții ale aplicației – Threads oferă o varietate de opțiuni și facilități care te ajută să îți personalizezi experiența. Descoperă cum să utilizezi filtrele pentru a restricționa anumite cuvinte sau pentru a-ți gestiona notificările. Este o modalitate bună de a-ți adapta aplicația la preferințele tale.

 2. Împărtășește poveștile tale cu prietenii și urmăritorii tăi de pe Instagram – Threads este integrat cu Instagram, ceea ce îți permite să împărtășești povești cu ușurință cu persoanele pe care le urmărești. Poți să creezi conținut original, autentic și interesant și să îl împărtășești cu comunitatea ta de prieteni și urmăritori.
 3. Interacționează cu postările altor utilizatori prin comentarii și mesaje private – Oferă feedback, întrebări sau încurajări celorlalți utilizatori ai aplicației Threads. Folosește comentariile și mesajele private pentru a te conecta cu persoanele care îți împărtășesc interesele și pentru a construi relații pe platformă.
 4. Gestionează lista de prieteni și urmăritori – Asigură-te că ai o experiență personalizată pe aplicație. Poți selecționa persoanele pe care le urmărești și poți decide cine are acces la poveștile tale. Gestionează-ți lista de prieteni și urmărescători pentru a menține o rețea socială în concordanță cu preferințele tale.

Acestea sunt doar câteva sfaturi pentru a te ajuta să folosești Threads în mod eficient. Ești pregătit să te bucuri de această platformă inovatoare și să îți exprimi creativitatea în mediul social media. Descarcă aplicația și începe să explorezi!

Utilizare Threads

Utilizarea aplicației Threads este simplă și intuitivă. După ce te-ai conectat cu contul Instagram, poți începe să postezi povești și să comunici cu prietenii tăi. Poți să vizualizezi postările altor utilizatori și să le răspunzi prin comentarii sau mesaje private. Aplicația îți oferă opțiuni pentru a personaliza și gestiona conținutul pe care îl vezi.

Threads este destinat să faciliteze interacțiunea și partajarea de povești între utilizatori. După înregistrare, poți explora diferite funcții și opțiuni oferite de aplicație. Iată câteva sfaturi utile pentru a te familiariza cu Threads:

 1. Explorează diferitele funcții ale aplicației, cum ar fi filtrele pentru răspunsurile care conțin anumite cuvinte.
 2. Împărtășește poveștile tale cu prietenii și urmăritorii tăi de pe Instagram.
 3. Interacționează cu postările altor utilizatori prin comentarii și mesaje private.
 4. Gestionează lista de prieteni și urmăritori pentru a avea o experiență personalizată pe aplicație.

Aplicația Threads îți permite să explorezi și să interacționezi în spațiul social media intr-un mod prietenos și captivant. Este un instrument valoros pentru a-ți exprima creativitatea și a împărtăși momente cu cei dragi.

Cum poți utiliza Threads în beneficiul tău?

Poți utiliza aplicația Threads în differite modalități, în funcție de interesele și obiectivele tale. Iată câteva exemple de utilizare a Threads:

Utilizator Mod de utilizare
Artist Postarea lucrărilor și primirea feedback-ului de la urmăritori.
Jurnalist Scrierea și partajarea poveștilor în timp real pentru a ține cititorii informați.
Brand Promovarea produselor și serviciilor prin postări atrăgătoare și interesante.
Influencer Partajarea momentelor din viața lor și crearea unei legături mai profunde cu urmăritorii.

Prin utilizarea aplicației Threads, poți să te exprimi și să comunici într-un mod captivant și interactiv.

Exemple Threads

Iată câteva exemple de utilizare a aplicației Threads:

1. Utilizare pentru artiști

Un artist poate folosi Threads pentru a posta lucrările lor și pentru a primi feedback de la urmăritori. Această aplicație inovatoare oferă un spațiu dedicat pentru a împărtăși creațiile artistice și pentru a interacționa cu comunitatea în mod direct.

2. Utilizare pentru jurnaliști

Un jurnalist poate utiliza aplicația Threads pentru a spune povești în timp real și pentru a împărtăși informații cu cititorii săi. Prin intermediul postărilor și videoclipurilor, jurnaliștii pot aduce în prim plan subiecte importante și pot crea o legătură mai apropiată cu publicul lor.

3. Utilizare pentru branduri

Un brand poate folosi Threads pentru a promova produsele și serviciile sale prin postări atractive și interesante. Această aplicație oferă o platformă de comunicare directă cu consumatorii, creând astfel oportunități de promovare eficiente și personalizate.

4. Utilizare pentru influenceri

Un influencer poate utiliza aplicația Threads pentru a partaja momente din viața lor și pentru a se conecta mai bine cu urmăritorii lor. Prin intermediul funcției de poveste, influencerii pot crea conținut autentic și captivant, care să genereze angajament și să dezvolte relații autentice cu comunitatea lor.

Tabel: Comparatie între utilizarea Threads pentru artiști, jurnaliști, branduri si influenceri:

Utilizare Beneficii
Artiști – Interacțiune directă cu urmăritorii
Jurnaliști – Comunicare în timp real cu cititorii
Branduri – Promovare personalizată a produselor și serviciilor
Influenceri – Crearea de conținut autentic și captivant

Indiferent de domeniul de activitate, Threads oferă oportunități diverse de comunicare și dezvoltare a comunității. Fie că ești un artist în căutarea feedback-ului, un jurnalist care dorește să-și implice cititorii, un brand care-și promovează produsele sau un influencer care se conectează direct cu urmăritorii, aplicația Threads este un instrument valoros.

Probleme Threads

Aplicația Threads a atras o atenție considerabilă și a câștigat un număr mare de utilizatori în primele zile de la lansare. Cu toate acestea, nu este lipsită de probleme și provocări, care afectează experiența utilizatorilor. Un aspect semnalat de unii utilizatori este prezența cenzurii și etichetării incorecte a postărilor lor. Aceasta înseamnă că anumite conținuturi pot fi ascunse sau clasificate greșit de către algoritmul de moderare a conținutului, afectând vizibilitatea și distribuția acestora.

În plus, au fost semnalate și probleme referitoare la conținutul abuziv sau inadecvat. Unii utilizatori s-au plâns că au întâmpinat postări cu caracter ofensator sau cu incitare la ură, ceea ce afectează negativ experiența lor pe platformă și creează un mediu nesigur pentru interacțiunea socială.

Meta, compania care deține aplicația Threads, este conștientă de aceste probleme și se angajează să le rezolve. Echipa de dezvoltare lucrează în prezent pentru a îmbunătăți algoritmul de moderare a conținutului și pentru a identifica și elimina rapid postările problematice. În plus, se iau măsuri pentru a promova un comportament online respectuos și sănătos între utilizatori.

Imaginile de mai jos prezintă câteva exemple de probleme întâmpinate de utilizatori:

Problemă Impact Soluție propusă
Etichetarea incorectă a postărilor Postările pot fi clasificate greșit și pot rămâne nevăzute pentru utilizatori Optimizarea algoritmului de moderare pentru a reduce erorile și pentru a îmbunătăți relevanța etichetării
Conținutul abuziv sau inadecvat Experiența utilizatorilor poate fi afectată de postările ofensatoare sau cu incitare la ură Aplicarea unor politici mai stricte privind conținutul abuziv și implementarea unui sistem mai eficient de raportare și sancționare a utilizatorilor care încalcă aceste politici

Meta se angajează să ofere o experiență sigură și respectuoasă utilizatorilor pe platforma Threads. Compania ia în serios feedback-ul utilizatorilor și lucrează constant pentru a îmbunătăți serviciul și a rezolva problemele semnalate. Este important ca utilizatorii să continue să raporteze orice probleme sau conținut inadecvat întâlnit, pentru a contribui la o experiență mai bună pentru toți utilizatorii.

Dezvoltare Threads

De la lansarea inițială, Meta a depus eforturi considerabile pentru a dezvolta și îmbunătăți aplicația Threads. Compania a implementat actualizări și a adăugat noi funcții și opțiuni pentru a oferi utilizatorilor o experiență mai bună și mai captivantă.

Prin intermediul feedback-ului utilizatorilor, Meta a identificat nevoile și dorințele acestora și a aplicat modificări în consecință. Astfel, Threads a devenit o platformă mai intuitivă și mai prietenoasă, adaptată într-o măsură mai mare nevoilor utilizatorilor.

 • Îmbunătățiri ale interfeței utilizatorului pentru o navigare mai ușoară și o experiență mai plăcută în utilizare;
 • Addiționarea unor filtre avansate pentru a personaliza conținutul și notificările în funcție de preferințele utilizatorilor;
 • Optimizarea performanței aplicației pentru a asigura o funcționare fluidă și rapidă;
 • Integrarea cu mai multe servicii de social media, oferind astfel o conectivitate mai mare și o experiență socială mai bogată.

Meta este dedicată dezvoltării continue a aplicației Threads și este deschisă la sugestiile și recomandările utilizatorilor pentru a face ajustări suplimentare și a asigura o experiență optimă pentru toți utilizatorii săi.

„Threads este un proiect în curs de dezvoltare continuă, iar feedback-ul utilizatorilor este un element crucial în această evoluție. Meta este dedicată îmbunătățirii constante a experienței de utilizare și va continua să aducă noi funcții și îmbunătățiri pe parcursul dezvoltării aplicației.” – Numele Responsabilului de Dezvoltare, Meta

Acest angajament față de dezvoltare și îmbunătățire continuă consolidează poziția Threads ca una dintre cele mai inovatoare și captivante aplicații de social media de pe piață. Utilizatorii pot avea încredere că Meta va continua să ofere funcționalități și opțiuni noi pentru a le îmbunătăți experiența pe Threads.

Beneficii ale dezvoltării continuă a Threads Exemple de funcționalități noi
Interfață îmbunătățită pentru o navigare mai ușoară Opțiunea de sticker-uri personalizate pentru poveștile utilizatorilor
Performanță optimizată pentru o funcționare fluidă Opțiunea de chat video în timp real cu prietenii
Mai multe opțiuni de personalizare a conținutului Integrarea cu servicii de muzică și podcast-uri pentru a împărtăși conținut audio

Aceste îmbunătățiri și dezvoltări continue demonstrează angajamentul Meta de a oferi utilizatorilor o experiență deosebită pe platforma Threads. Utilizatorii pot rămâne cu încredere pe aplicație, știind că vor avea mereu acces la cele mai noi funcții și opțiuni.

Funcționare Threads

Threads este o aplicație care funcționează prin conectarea cu contul Instagram al utilizatorului și sincronizarea postărilor și prietenilor de pe această platformă. Prin această integrare, utilizatorii au posibilitatea de a crea și posta povești, de a vedea postările altor utilizatori și de a interacționa cu aceștia prin comentarii și mesaje private.

Aplicația oferă o serie de opțiuni pentru personalizarea și gestionarea conținutului în funcție de preferințele utilizatorilor. Aceste funcții permit utilizatorilor să-și adapteze experiența pe Threads într-un mod unic și satisfăcător.

functionare Threads

Crearea și postarea de povești

Pentru a crea și posta o poveste pe Threads, utilizatorii pot utiliza opțiunea dedicată din aplicație. Aceasta le permite să adauge fotografii, videoclipuri și text în poveștile lor. După crearea povestii, utilizatorii pot să o publice și să o partajeze cu prietenii lor de pe platformă.

Interacțiunea cu alte postări și utilizatori

Threads oferă utilizatorilor posibilitatea de a vizualiza și interacționa cu postările altor utilizatori. Utilizatorii pot lăsa comentarii și pot trimite mesaje private pentru a-și exprima gândurile și a comunica cu prietenii lor.

Personalizarea și gestionarea conținutului

Aplicația Threads permite utilizatorilor să personalizeze și să gestioneze conținutul pe care îl văd. Aceasta include opțiuni precum filtrarea postărilor, organizarea listei de prieteni și setarea preferințelor de confidențialitate. Utilizatorii pot adapta astfel experiența lor în funcție de nevoile și preferințele personale.

Funcționalități cheie Descriere
Crearea și postarea poveștilor Utilizatorii pot adăuga fotografii, videoclipuri și text în poveștile lor și le pot partaja cu prietenii lor.
Interacțiune cu alte postări și utilizatori Utilizatorii pot vizualiza și interacționa cu postările altor utilizatori prin comentarii și mesaje private.
Personalizarea conținutului Utilizatorii pot filtra postările, organiza lista de prieteni și seta preferințele de confidențialitate.

Conectarea Threads cu alte servicii de social media

Prin conectarea Threads cu alte servicii de social media, cum ar fi Mastodon, Meta se expune unor noi provocări. Integrarea cu alte platforme poate crea dificultăți în moderarea conținutului și în aplicarea regulilor de utilizare. Meta lucrează pentru a asigura un mediu sigur și prietenos pe Threads, dar este posibil să apară probleme legate de dezinformare, incitare la ură sau alte conținuturi inadecvate.

Conectarea Threads cu alte servicii de social media reprezintă o evoluție firească în peisajul digital actual. Cu toate acestea, această integrare poate să provoace unele îngrijorări și provocări pentru Meta. Odată cu conectarea la Mastodon, de exemplu, pot apărea dificultăți în gestionarea și filtrarea conținutului inadecvat, precum și în aplicarea regulilor și politicilor de utilizare.

Pentru a asigura un mediu sigur și respectuos pe Threads, Meta depune eforturi constante pentru îmbunătățirea sistemelor de moderare și raportare. Cu toate acestea, nu se poate nega faptul că conectarea Threads cu alte servicii de social media poate crea oportunități pentru dezinformare, încălcarea drepturilor de autor sau distribuirea de conținut inadecvat. Meta își asumă responsabilitatea de a aborda aceste provocări și de a oferi utilizatorilor o experiență sigură și plăcută pe platforma Threads.

Provocări Soluții
Dezinformare și răspândirea știrilor false Implementarea unui sistem eficient de verificare a informațiilor și combaterea diseminării conținutului fals.
Incitarea la ură și violență O echipă de moderatori dedicată pentru monitorizarea și eliminarea conținutului inadecvat.
Încălcarea drepturilor de autor Implementarea unui sistem de raportare și soluționare a încălcărilor drepturilor de autor.

Este important să evidențiem că Meta este conștientă de aceste provocări și depune eforturi continue pentru a le aborda și soluționa. Prin colaborarea cu alte platforme de social media, Meta își propune să ofere utilizatorilor o experiență integrată și coerentă, respectând în același timp valorile de siguranță și etică.

Pentru a ajunge la un echilibru între conectarea Threads cu alte servicii de social media și menținerea unui mediu sigur, Meta continuă să investească în dezvoltarea și îmbunătățirea sistemelor de moderare, precum și în colaborarea cu experți și organizații relevante pentru a identifica cele mai bune practici și soluții.

Interacțiunea Threads cu Regulamentul privind piețele digitale (DMA)

Meta a ales să aștepte înainte de a lansa Threads în Uniunea Europeană din cauza noilor reglementări privind piețele digitale (DMA). Aceste reglementări au ca scop prevenirea practicilor anticoncurențiale și impun reguli specifice pentru companiile de internet, inclusiv Meta. Compania analizează impactul acestor reglementări asupra Threads și se asigură că respectă toate cerințele legale înainte de a face aplicația disponibilă în UE.

Concluzie

Threads este o aplicație inovatoare care aduce o nouă perspectivă asupra social media. Cu funcții de comunicare eficientă și partajare de povești, Threads oferă utilizatorilor posibilitatea de a se conecta și a-și exprima ideile într-un mediu prietenos. Această aplicație este o opțiune atrăgătoare pentru cei care doresc să împărtășească momente importante din viață și să interacționeze cu prietenii și urmăritorii lor într-un mod autentic și intim.

Pe lângă avantajele sale, Threads se confruntă și cu unele provocări și probleme. Utilizatorii au semnalat probleme legate de cenzură și etichetare incorectă a postărilor lor, precum și conținut abuziv sau inadecvat. Meta, compania care deține aplicația, lucrează activ pentru a rezolva aceste probleme și a asigura o experiență optimă utilizatorilor.

Meta continuă să dezvolte și să îmbunătățească Threads, fiind deschisă la feedback-ul utilizatorilor pentru a face ajustări și a crea o platformă social media de succes. Cu fiecare actualizare, aplicația devine mai completă și mai sigură. Concluzia este că Threads este o opțiune atractivă pentru cei care caută o alternativă prietenoasă și inovatoare în mediul social media.

FAQ

Ce este Threads?

Threads este o aplicație inovatoare pentru partajarea poveștilor și comunicarea eficientă în mediul social media. Aceasta permite utilizatorilor să posteze povești și să comunice cu prietenii lor.

Ce înseamnă Threads?

Threads este o aplicație de socializare inspirată de Twitter, care oferă utilizatorilor posibilitatea de a face postări de până la 500 de caractere și videoclipuri de până la 5 minute. Aceasta permite interacțiunea cu utilizatorii prin comentarii și mesaje private.

Cum folosesc Threads?

Pentru a folosi Threads, trebuie să ai un cont Instagram și să descarci aplicația din magazinele Apple sau Google. După ce te-ai înregistrat, te poți conecta cu contul tău Instagram și să începi să postezi povești și să comunici cu prietenii tăi.

Ce sfaturi aveți pentru utilizarea eficientă a Threads?

Iată câteva sfaturi pentru a folosi Threads în mod eficient:
– Explorează funcțiile aplicației, cum ar fi filtrele pentru răspunsuri.
– Împărtășește poveștile tale cu prietenii și urmăritorii tăi de pe Instagram.
– Interacționează cu postările altor utilizatori prin comentarii și mesaje private.
– Gestionează lista de prieteni și urmăritori pentru a avea o experiență personalizată.

Puteți oferi exemple de utilizare a Threads?

Iată câteva exemple de utilizare a Threads:
– Un artist poate folosi Threads pentru a posta lucrările sale și pentru a primi feedback de la urmăritori.
– Un jurnalist poate utiliza aplicația pentru a spune povești în timp real și pentru a împărtăși informații cu cititorii săi.
– Un brand poate folosi Threads pentru a promova produsele și serviciile sale prin postări atractive și interesante.
– Un influencer poate utiliza aplicația pentru a partaja momente din viața lor și pentru a se conecta mai bine cu urmăritorii lor.

Ce probleme poate întâmpina Threads?

Unele probleme raportate pe Threads includ cenzura și etichetarea incorectă a postărilor, conținut abuziv sau inadecvat. Compania lucrează pentru a rezolva aceste probleme și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor.

Ce se întâmplă cu dezvoltarea Threads?

Threads a primit actualizări și îmbunătățiri de la lansarea inițială, adăugând noi funcții și opțiuni pentru a oferi utilizatorilor o experiență mai bună. Compania continuă să lucreze la rezolvarea problemelor raportate și la îmbunătățirea funcționalității aplicației.

Cum funcționează Threads?

Threads funcționează prin conectarea cu contul Instagram al utilizatorului și sincronizarea postărilor și prietenilor de pe această platformă. Utilizatorii pot crea și posta povești, pot vedea postările altor utilizatori și pot interacționa cu aceștia prin comentarii și mesaje private.

Cum se conectează Threads cu alte servicii de social media?

Threads poate fi conectat cu alte servicii de social media, cum ar fi Mastodon. Cu toate acestea, integrarea cu alte platforme poate crea dificultăți în moderarea conținutului și aplicarea regulilor de utilizare.

Ce implică interacțiunea Threads cu Regulamentul privind piețele digitale (DMA)?

Meta, compania care deține Threads, a ales să aștepte înainte de a lansa aplicația în Uniunea Europeană din cauza noilor reglementări privind piețele digitale (DMA). Aceste reglementări impun reguli specifice pentru companiile de internet, inclusiv Meta. Compania analizează impactul acestor reglementări și se asigură că respectă toate cerințele legale înainte de a face aplicația disponibilă în UE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *