Top Aplicații pentru a Învața Engleza Eficient

Una dintre cele mai simple metode de a învăța engleza este prin aplicații care pot fi descărcate pe telefon din App Store sau Google Play. Iată câteva recomandări de aplicații cu ajutorul cărora să învățați engleza eficient: Grammarly, Anki, Hello Talk, BBC Learning English, LingQ, Quiz your English, Duolingo.

Concluzii Cheie:

 • Cele mai bune aplicații pentru a învăța limba engleză sunt Grammarly, Anki, Hello Talk, BBC Learning English, LingQ, Quiz your English și Duolingo
 • Aplicațiile mobile pentru învățarea englezei vă oferă o modalitate convenabilă și interactivă de a vă dezvolta abilitățile lingvistice
 • Platformele de învățare a limbii engleze vă pot ajuta să vă consolidați vocabularul, gramatica și să vă exersați abilitățile de comunicare

Grammarly (Din greseli inveti)

Grammarly este o aplicatie populara pentru studierea limbii engleze, care ofera resurse interactive si tehnici eficiente de invatare. Aceasta aplicatie este specializata in corectarea greselilor de gramatica si ortografie in limba engleza, oferind astfel utilizatorilor o modalitate interactiva de a-si imbunatati abilitatile de comunicare.

Daca ai nevoie de ajutor pentru a rezolva probleme complexe de gramatica sau ortografie in limba engleza, Grammarly este una dintre cele mai bune resurse disponibile. Aceasta aplicatie nu doar identifica si corecteaza greselile, ci iti ofera si explicatii detaliate pentru a intelege mai bine regulile gramaticale.

Grammarly poate fi utilizat pe diverse platforme, inclusiv pe telefonul mobil si calculatorul personal. Aceasta versatilitate permite utilizatorilor sa acceseze aplicatia de oriunde si sa beneficieze de ajutor instantaneu pentru imbunatatirea abilitatilor lor de scriere in limba engleza.

Caracteristici cheie ale aplicatiei Grammarly:

 • Detectarea si corectarea greselilor gramaticale si ortografice
 • Explicatii detaliate pentru greseli
 • Functionalitate disponibila atat pe telefonul mobil, cat si pe calculator
 • Interfata intuitiva si usor de utilizat
 • Supravegherea progresului si cuantificarea imbunatatirilor

Grammarly este o resursa esentiala pentru oricine doreste sa invete limba engleza si sa-si imbunatateasca abilitatile de scriere. Indiferent daca esti incepator sau avansat, aceasta aplicatie iti ofera suportul necesar pentru a invata limba engleza cu succes si pentru a comunica eficient in acesta limba internationala.

Anki (Invata engleza folosind Digital Flashcards)

Anki este o aplicatie revolutionara pentru invatarea limbii engleze folosind flashcards digitale. Aceasta este una dintre cele mai eficiente metode de a invata si consolida vocabularul, precum si de a imbunatati abilitatile de gramatica. Cu Anki, poti crea propriile flashcards personalizate sau poti utiliza cele deja disponibile in aplicatie, adaptate pentru diferite niveluri de cunoastere a limbii engleze.

Folosirea flashcards-urilor digitale pe Anki iti permite sa inveti intr-un mod interactiv si captivant. Poti vizualiza si asculta cuvinte, propozitii si expresii in limba engleza, iar aplicatia te ajuta sa le retii si sa le intelegi mai bine. Este important sa folosesti propozitii intregi si sa le schimbi de fiecare data dupa ce le-ai inteles complet si stii sa le folosesti corect.

De asemenea, Anki iti ofera posibilitatea de a repeta automat flashcards-urile la intervale specifice, bazate pe principiile stimularii memoriei si a invatarii pe termen lung. Astfel, poti consolida vocabularul si gramatica intr-un mod eficient si durabil.

Anki este disponibil atat pe dispozitive mobile, prin descarcarea aplicatiei din App Store sau Google Play, cat si pe calculator, prin intermediul platformei AnkiWeb. Aceasta portabilitate iti permite sa inveti engleza oriunde si oricand, adaptandu-se perfect la stilul tau de viata ocupat si activ.

Descarca acum aplicatia Anki si descopera o metoda eficienta si distractiva de a invata engleza!

Hello Talk (Exersezi cu English Speakers)

Hello Talk este o aplicație mobilă inovatoare și interactivă care îți permite să exersezi abilitățile de vorbire în limba engleză cu vorbitori nativi din întreaga lume. Fie că ești începător sau avansat, această aplicație îți oferă oportunitatea de a avea conversații autentice și reale, în timp ce înveți despre culturile și tradițiile diferitelor țări.

Prin intermediul aplicației, poți iniția conversații prin apeluri video și audio sau prin mesaje text, și ai posibilitatea de a utiliza unelte de traducere pentru a te ajuta în timpul conversației. Aceste funcționalități te ajută să-ți dezvolți în mod constant abilitățile de comunicare în limba engleză.

Aplicația Hello Talk oferă, de asemenea, acces la diverse grupuri de discuții în care poți interacționa și învăța alături de alți vorbitori de engleză. Această experiență de învățare interactivă te ajută să îți îmbunătățești vocabularul și gramatica, în timp ce îți dezvolți încrederea în a comunica în limba engleză.

Cu ajutorul aplicației Hello Talk, poți îmbunătăți abilitățile tale de comunicare cu vorbitorii nativi de limba engleză, astfel încât să poți interacționa într-un mod natural și autentic în orice situație.

Beneficii Detalii
Exersare în timp real cu vorbitori nativi Apeluri video și audio, mesaje text
Unelte de traducere și grupuri de discuții Interacțiune cu alți vorbitori de engleză
Îmbunătățirea abilităților de comunicare Vocabular, gramatică și încredere în sine

Cu ajutorul aplicației Hello Talk, ai acces la o experiență de învățare distractivă și interactivă în care te poți conecta cu vorbitori nativi de limba engleză și îți poți dezvolta abilitățile de comunicare în limba engleză într-un mod autentic și autentificabil.

BBC Learning English (English & News)

BBC Learning English este o aplicatie care ofera resurse de invatare a limbii engleze. Aceasta aplicatie iti ofera lectii de gramatica, vocabular si pronuntie, folosind materiale bazate pe stiri. De asemenea, aplicatia include zone de subtitrare la video-uri, pentru a te ajuta sa intelegi mai bine continutul.

Beneficii: Caracteristici:
 • Ofera lectii de gramatica, vocabular si pronuntie
 • Materiale bazate pe stiri, actualizate constant
 • O modalitate interactiva de a invata engleza prin ascultare si vizionare de continut audio-video
 • Subtitrari la video-uri pentru intelegere mai buna
 • Disponibila pe telefoane mobile si dispozitive inteligente
 • Usor de navigat si utilizat
 • Interfata intuitiva
 • Continut adaptat diverselor niveluri de cunoastere a limbii engleze

Pentru a accesa aplicatia BBC Learning English, o poti descarca gratuit din App Store sau Google Play.

LingQ: (Testează-ți cunoștințele de limba engleză)

LingQ este o aplicație de învățare a limbii engleze care oferă lecții și teste pentru a-ți evalua competențele lingvistice. Această platformă utilizează atât lecții predefinite, cât și lecții personalizate pe care le poți crea singur. În plus, ai posibilitatea de a importa cuvinte și expresii din alte aplicații, precum Anki. Recomandarea noastră este să parcurgi lecțiile până când atingi nivelul “Avansat”.

LingQ îți oferă o varietate de resurse pentru studierea limbii engleze, cum ar fi articole, cărți audio și lecturi adaptabile la nivelul tău de cunoștințe. Această abordare inovatoare te ajută să înveți într-un mod interactiv și captivant.

Ceea ce face LingQ special este abordarea sa bazată pe “input comprehensibil”. Aceasta înseamnă că platforma se concentrează pe expunerea constantă la limbajul autentic, astfel încât să te familiarizezi cu contexte reale și să înțelegi limbajul într-un mod natural.

Cum funcționează LingQ:

 1. Creează-ți un cont: Începe prin crearea unui cont gratuit pe LingQ.
 2. Selectează materiale de învățare: Alege dintre numeroasele articole și cărți disponibile pe platformă sau încarcă propriile texte.
 3. Începe să înveți: Ascultă, citește și interacționează cu materialele de învățare, folosind diverse instrumente LingQ.
 4. Consolidează-ți cunoștințele: Folosește funcția de repetiție și teste pentru a-ți consolida vocabularul și gramatica.
 5. Interacționează cu comunitatea: Participă la discuții pe diverse teme cu vorbitori nativi de engleză și alți utilizatori LingQ.

Avantajele utilizării LingQ:

 • O gamă variată de resurse: LingQ îți oferă acces la diverse materiale de învățare, de la articole de știri și bloguri, până la romane și povestiri.
 • Flexibilitate și personalizare: Poți alege materialele de învățare în funcție de interesele și nivelul tău de cunoștințe.
 • Interacțiune cu vorbitori nativi: Ai posibilitatea de a comunica cu vorbitori nativi de engleză și de a primi feedback și sfaturi pentru îmbunătățirea abilităților tale lingvistice.
 • Monitorizarea progresului: Platforma îți oferă statistici detaliate despre progresul tău în învățare.

Cu ajutorul LingQ, vei putea să-ți îmbunătățești abilitățile de înțelegere a limbii engleze, să-ți îmbogățești vocabularul și să-ți dezvolți încrederea în comunicarea în limba engleză.

Quiz your English (Cea mai buna aplicatie atunci cand te pregatesti de examen)


Quiz your English este o aplicatie creata de Cambridge Assessment English, care ofera teste pentru examenele Cambridge B2 First si IELTS. Aceasta aplicatie iti permite sa inveti vocabular si gramatica si sa te pregatesti pentru examen intr-un mod relaxant si distractiv. De asemenea, poti concura cu prieteni sau familia pentru a face experienta si mai interesanta.


Aplicatie Descriere
Quiz your English   Creata de Cambridge Assessment English, ofera teste pentru Cambridge B2 First si IELTS

Duolingo (Nu putea lipsi cea mai populara aplicatie de invatare a unei limbi straine)

Duolingo este o aplicatie populara pentru invatarea limbilor straine. Aceasta aplicatie foloseste ideea de joc si competitie pentru a-ti face invatarea distractiva. Poti invata gramatica, vocabular si puterea de a intelege si a vorbi limba engleza. Pentru a avansa la nivelul urmator, trebuie sa finalizezi un numar de lectii.

English in a month (Învață engleza într-o lună)

English in a month este o aplicație mobilă care te ajută să înveți limba engleză într-o lună. Aceasta oferă lecții structurate sub forma unei rețele sociale în care poți comunica cu vorbitori nativi de engleză. Aplicația conține cărți, traduceri, cursuri de vorbire și flashcards pentru a te ajuta să înveți vocabular și gramatică într-un mod interactiv.

Babbel

Babbel este una dintre cele mai populare aplicatii pentru invatarea limbii engleze si altor limbi straine. Aceasta platforma iti ofera exercitii interactive, atat orale cat si scrise, adaptate diferitelor nivele de dificultate. Cu Babbel, iti poti dezvolta abilitatile de comunicare si intelegere a limbii engleze, oferindu-ti o experienta de invatare eficienta si interactiva.

Babbel iti permite sa alegi varianta de engleza pe care doresti sa o inveti, cum ar fi britanica, americana, irlandeza, canadeza, australiana sau neozeelandeza. Astfel, poti personaliza invatarea ta astfel incat sa raspunda nevoilor si preferintelor tale.

Aplicatia Babbel iti ofera si o varietate de lecții și exerciții care acopera diferite aspecte ale limbii engleze, cum ar fi gramatica, vocabularul, citirea, pronuntia si multe altele. Prin intermediul exercitiilor interactive si a feedback-ului instant oferit de aplicatie, poti urmari evolutia ta in timp, imbunatatindu-ti abilitatile pe masura ce progresezi.

Beneficii ale utilizarii aplicatiei Babbel:
• Acces la exercitii interactive pentru consolidarea cunostintelor de limba engleza
• Posibilitatea de a alege varianta de engleza pe care doresti sa o inveti
• Flexibilitatea de a invata in ritmul tau, in orice moment si oriunde ai fi
• Feedback instant pentru a te ajuta sa iti imbunatatesti abilitatile de comunicare si intelegere

Indiferent daca esti incepator sau avansat in studiul limbii engleze, aplicatia Babbel poate fi un instrument valoros pentru invatarea si dezvoltarea abilitatilor tale lingvistice. Cu o interfata intuitiva si resurse de calitate, aplicatia iti ofera o modalitate accesibila si eficienta de a invata si a-ti imbunatati nivelul de engleza. In plus, prin exercitiile variate si adaptate fiecarui nivel de cunoastere, aplicatia Babbel te ajuta sa inveti intr-un mod distractiv si interactiv.

Busuu

Busuu este o aplicatie populara pentru invatarea limbii engleze. Aceasta aplicatie ofera cursuri structurate ca in scoala, acoperind vocabularul, gramatica si dialogurile sub forma de povesti captivante. Disponibila pe atat pe App Store, cat si pe Google Play, Busuu utilizeaza o abordare interactiva si interconectata pentru a ajuta utilizatorii sa isi imbunatateasca abilitatile de limba engleza.

Prin intermediul platformei online a aplicatiei, utilizatorii pot accesa lectii structurate si variate, care acopera diverse teme si situatii de comunicare. Fiecare curs este conceput pentru a oferi o experienta de invatare captivanta si eficienta, permitand utilizatorilor sa exerseze vocabularul, gramatica si pronuntia intr-un mod interactiv si placut.

In plus, Busuu incorporeaza elemente de socializare, permtand utilizatorilor sa interactioneze cu vorbitori nativi ai limbii engleze si cu alti studenti de engleza din intreaga lume. Aceasta functie unică ofera oportunitati de practica reala si de aplicare a cunostintelor dobandite in situatii de comunicare autentica.

Prin intermediul activitatilor de conversatie si a feedback-ului din partea comunitatii, utilizatorii pot obtine perspective si sfaturi valoroase pentru a-si imbunatati abilitatile de comunicare in limba engleza. Aceasta abordar umaniza experienta de invatare, oferind un mediu prietenos si cooperativ pentru a dezvolta competentele de limbaj.

Caracteristici cheie ale aplicatiei Busuu
1. Lectii structurate si variate, care acopera vocabularul, gramatica si dialogurile
2. Posibilitatea de a interactiona cu vorbitori nativi ai limbii engleze si alti studenti
3. Feedback si sfaturi personalizate din partea comunitatii
4. Oportunitati de practica autentica a abilitatilor de comunicare
5. Accesibilitate pe platforme mobile si pe web

Aplicatia Busuu este una dintre cele mai complete programe pentru invatarea limbii engleze disponibile pe piata, oferind o combinatie echilibrata de resurse interactive, feedback personalizat si o comunitate activa. Indiferent daca sunteti la inceputul drumului in invatarea limbii engleze sau doriti sa va perfectionati competentele existente, Busuu este o alegere excelenta pentru a va dezvolta abilitatile de limba engleza intr-un mod interactiv si captivant.

Concluzie


Acestea sunt doar câteva dintre cele mai bune aplicații pentru a învăța limba engleză. Fiecare aplicație oferă diferite modalități de învățare, astfel încât să poți alege cea mai potrivită pentru tine. Indiferent de aplicația pe care o folosești, este important să îți dedici timp și să practici constant pentru a-ți îmbunătăți abilitățile de limbă engleză.

Grammarly îți corectează greșelile de gramatică și ortografie în limba engleză, oferindu-ți o modalitate interactivă de a-ți îmbunătăți abilitățile de comunicare. Anki te ajută să-ți consolidezi vocabularul și să-ți îmbunătățești abilitățile de gramatică utilizând flashcard-uri digitale. Hello Talk îți permite să vorbești cu vorbitori nativi de limba engleză pentru a-ți exersa abilitățile de vorbire și a învăța despre culturi diferite.

BBC Learning English oferă resurse de învățare a limbii engleze, folosind materiale bazate pe știri și zone de subtitrare la video-uri pentru a te ajuta să înțelegi mai bine conținutul. LingQ îți oferă lecții și teste pentru a-ți testa cunoștințele de limbă engleză, iar Quiz your English este o aplicație care te pregătește pentru examenele Cambridge B2 First și IELTS într-un mod distractiv.

Duolingo este o aplicație populară pentru învățarea limbilor străine care te ajută să înveți gramatică, vocabular și abilități de comunicare, folosind ideea de joc și competiție. Aplicații precum English in a month, Babbel și Busuu oferă, de asemenea, resurse și exerciții interactive pentru învățarea limbii engleze.


FAQ

Care sunt cele mai bune aplicații pentru a învăța engleza eficient?

Grammarly, Anki, Hello Talk, BBC Learning English, LingQ, Quiz your English, Duolingo, English in a month, Babbel, Busuu.

Ce face Grammarly?

Grammarly este o aplicație care corectează greșelile de gramatică și ortografie în limba engleză.

Cum poți folosi Anki pentru a învăța engleza?

Anki utilizează flashcards digitale pentru a-ți ajuta să înveți engleza.

Ce poate face Hello Talk?

Hello Talk este o aplicație care îți permite să vorbești cu vorbitori nativi de engleză din întreaga lume.

Ce oferă BBC Learning English?

BBC Learning English oferă resurse de învățare a limbii engleze, inclusiv lecții de gramatică, vocabular și pronunție.

Ce poți face cu LingQ?

LingQ oferă lectii și teste pentru a-ți testa cunoștințele de limba engleză.

Cum te poate ajuta Quiz your English să te pregătești pentru un examen?

Quiz your English este o aplicație care oferă teste pentru examenele Cambridge B2 First și IELTS.

Ce este Duolingo?

Duolingo este o aplicație populară pentru învățarea limbilor străine, inclusiv limba engleză.

Ce poți învăța cu English in a month?

Cu English in a month poți învăța limba engleză într-o lună, folosind lecții structurate sub forma unei rețele sociale.

Ce poate oferi Babbel pentru învățarea limbii engleze?

Babbel oferă exerciții orale și scrise pentru diferite niveluri de dificultate în limba engleză și în alte limbi străine.

Ce tip de cursuri găsești în Busuu?

Busuu oferă cursuri de limbă engleză structurate ca într-o școală, care includ exerciții de vocabular, gramatică și dialoguri.

Care sunt cele mai bune aplicații pentru a învăța limba engleză?

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai bune aplicații pentru a învăța limba engleză. Fiecare aplicație oferă modalități diferite de învățare, astfel încât să poți alege cea mai potrivită pentru tine. Indiferent de aplicația pe care o folosești, este important să-ți dedici timp și să practici constant pentru a-ți îmbunătăți abilitățile de limba engleză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *